Specialist in zink-, lood- en koperbewerking voor dakbedekking in Den Haag en omstreken

Zink-, lood- en koperbewerking voor dakbedekking is een vak apart; een specialisme waar u het beste een expert voor kunt inschakelen. Bij ons bent u wat dat betreft aan het juiste adres. Wij verwerken deze materialen zoals het 100 jaar geleden ook al werd gedaan. Het is ambachtelijk werk dat al onze werknemers onder de knie hebben. De montage en verwerking van zink, lood en koper vereist vakmanschap en jarenlange ervaring. Beide zijn bij ons aanwezig en worden generatie op generatie doorgegeven, zodat het nooit verloren gaat. Naar onze mening mag deze kennis namelijk nooit verloren gaan. Mits vakkundig aangebracht heeft het gebruik van zink, lood en koper voor u een belangrijk groot voordeel; het zijn zeer duurzame producten die zonder onderhoud jarenlang meegaan. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere soorten dakbedekking bij ons terecht, zoals bitumen en alle soorten kunststof dakbedekking. 

Ontvang een gratis consult

Onderhouden of reparatie van platte daken

Er is niets zo vervelend als lekkage van dakbedekking. Het veroorzaakt veel zorgen en er is altijd schade aan de onderliggende constructie. Daarom geven we meldingen van lekkages altijd voorrang, zodat we de schade kunnen beperken en u meteen uit de brand kunnen helpen. Het onderhouden, repareren en vervangen van platte daken behoort al sinds het begin van ons bestaan tot onze werkzaamheden. Bij platte daken werken we met gemodificeerde dakbedekkingsrollen van A-kwaliteit en leveren we altijd kwaliteitswerk af, zoals u van ons mag verwachten.

Ons aanbod met betrekking tot platte daken omvat:

  • Het plaatsen van lichtkoepels, dakramen en vluchtluiken.

  • Het vervangen van dakbeschot en boeiborden.

  • Isolatie in diverse dikten op of onder de dakbedekking.

  • Het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal.

  • Een plat dak ombouwen tot zonnig dakterras, met tegels of Bankirai met eigen opgang en goedgekeurd hekwerk.

  • Het leveren en aanbrengen van nieuw zink, lood of koper.

  • Schoorstenen repareren of vervangen.

Heeft u twijfels over de waterdichtheid van uw platte dak? Op aanvraag kunnen we ook dakinspecties uitvoeren. Na inspectie ontvangt u een rapport over de staat van uw dak, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Pannendaken voor een waterdicht resultaat

Al eeuwenlang zijn dakpannen een geliefde methode voor het waterdicht maken van daken. Als we het over dakpannen hebben, dan kunnen we deze onderverdelen in twee groepen:

  • keramische dakpannen

  • betondakpannen

Keramische dakpannen worden vervaardigd uit klei en zijn in de basiskleuren rood en blauwgrijs verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er door oppervlaktebewerking een groot aantal kleuren en afwerkingen leverbaar. Zo kunnen we voor alle daken passende keramische dakpannen leveren. Betonpannen bestaan nog niet zo lang als keramische dakpannen, maar worden voor dakbedekking steeds vaker gebruikt. Deze pannen worden vervaardigd van een mortel van rivierzand, hoogovencement en anorganische pigmenten. Door metaaloxiden toe te voegen ontstaat een gekleurde betonpan. Van beide type pannen is op het gebied van vorm, kleur, type en prijs een enorm breed aanbod leverbaar, zodat we ook u kunnen helpen. 

Bij een bestaand dakbeschot van houten planken verwijderen we zonder al te veel breekwerk de oude dakpannen en stoflatten. Daarna brengen we dampdoorlatende folie of isolatieplaten aan, waarna we de panlatten en dakpannen waar nodig gehaakt aanbrengen. Uiteraard leveren we een eindproduct dat u van ons mag verwachten en waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten.

icoon telefoon

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw dakbedekkingswerkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070 3993895.