Ook voor complete verbouwingen in Den Haag en omstreken de juiste partij

Dakbedekking, loodgieterwerken, electra, metselwerk, timmerwerk, badkameradvies, constructiewerk en installatiewerkzaamheden; allen nemen we u graag uit handen. Meestal gaat het dan om onderhoud en renovatieklussen, maar ook voor complete verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen het onderhoud en reparatie van daken, maar dus ook een compleet nieuw dak. Of wat dacht u van een compleet nieuwe badkamer, in plaats van enkel advies over wat er allemaal mogelijk is? Ook voor de complete verbouwing van uw woning of bedrijfspand heeft u met ons de juiste partij gevonden.

Ontvang een gratis consult

Vraag naar de mogelijkheden

Overweegt u een omvangrijke verbouwing en zoekt u een betrouwbare partij die meerdere delen of het gehele project op zich kan nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als installatie- én dakbedekkingsbedrijf zijn we van alle markten thuis en kunnen we u ook bij een complete verbouwing van dienst zijn. Het installeren van de badkamer en het toilet, en het plaatsen van een nieuw warmwatertoestel; voor ons is het moeiteloos te combineren. Een compleet nieuw dak en het plaatsen van dakramen? Ook geen probleem. Niet alleen voor onderhoud en renovatie, ook uw verbouwing kunt u aan onze professionals uitbesteden.

icoon telefoon

Een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing ontvangen, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070 3993895.