Voor al uw loodgieterwerken in Den Haag en omstreken

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf met veel kennis en ervaring in loodgieterwerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen u helpen met een scala aan verschillende klussen.
U kunt denken aan het plaatsen en onderhouden van warmwatertoestellen. Op basis van uw woonsituatie bekijken we welk warmwatertoestel het beste bij u past. Daarbij spelen duurzaamheid en kosten uiteraard een belangrijke rol. Bent u aan een nieuwe badkamer toe? Ook dan helpen we u graag. We geven u graag advies over wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is. De keuzes zijn eindeloos en we lichten de vele mogelijkheden maar al te graag toe, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ontvang een gratis consult

Een compleet nieuwe badkamer

Heeft uw badkamer zijn langste tijd gehad en bent u aan een nieuwe toe? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw badkamer. Tegenwoordig is er heel wat mogelijk, ongeacht hoe groot de ruimte is. Onze uitdaging is om er een goed afgewerkte, luxe en comfortabele ruimte van te maken. Als we het vergelijken met vroeger, is de badkamer vandaag de dag steeds meer een ruimte waar ontspanning, luxe en comfort voorop staan. In steeds meer badkamers zien we een bubbelbad of stoomcabine terugkomen. Ook glazen wanden en grote spiegels winnen aan populariteit. In nieuwe badkamers zien we tegenwoordig ook bijna altijd de wens voor een toilet en soms ook bidet voorbijkomen. Uiteraard spelen hygiëne en comfort hier een belangrijke rol.

Als installatiebedrijf besteden we natuurlijk ook bijzonder veel aandacht aan de kranen. Deze moeten een prettige en goede waterstraal geven, maar uiteraard is ook het design van de kraan belangrijk. Ook het kiezen van de juiste wand- en vloerafwerking is belangrijk. Dat bepaalt voor een groot gedeelte ook de sfeer. Een badkamer lijkt bijvoorbeeld veel groter als u grote wand en vloertegels laat aanbrengen. Uiteraard kunnen we uw badkamer ook voorzien van vloerverwarming. Dit geeft een behaaglijk gevoel in plaats van koude rillingen als u de badkamervloer opstapt. Loodgieterwerken in de badkamer kunt u met een gerust hard aan ons uitbesteden.

Grote keuze aan warmwatertoestellen

Warm water is comfortabel en voor een douche of bad noodzakelijk, maar het brengt ook kosten met zich mee. Warmwatertoestellen zijn er in vele soorten en maten. Ze verschillen in capaciteit, comfort en rendement. Welk toestel er bij u in huis het meeste water en energie kan besparen, hangt van uw woonsituatie af. Wij kunnen onderstaande warmwatertoestellen bij u thuis voor u installeren:

  • Boiler: een voorraadtoestel. Dit apparaat houdt een voorraad water op een constante temperatuur, in een goed geïsoleerd vat. Er zijn diverse formaten en de verwarming vindt plaats door gasverbranding of elektrisch. Het voordeel van een boiler is dat het apparaat snel warm water kan leveren met een constante temperatuur. Grotere boilers kunnen bovendien aan meerdere kranen tegelijk warm water leveren.

  • Combi-ketel: een combi-ketel verwarmt naast tapwater ook het water voor de centrale verwarming. Ze werken op aardgas en zijn leverbaar als doorstroom- en als voorraadtoestel. Het tapwater wordt op de zelfde manier verwarmd als bij een geiser, of met een voorraadvat warm gehouden zoals bij een boiler. De voordelen zijn hetzelfde als bij gewone boilers.

Alle warmwatertoestellen hebben gemeen dat jaarlijks onderhoud noodzakelijk is. Dat voorkomt niet alleen het vrijkomen van schadelijke stoffen, maar bevordert ook het goed functioneren.

icoon telefoon

Advies over een nieuwe badkamer of warmwatertoestel nodig, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070 3993895.